Bli forelsket i fremtiden din
Uten åresvis med terapi...


I livsgnist Akademiet vil du lære å mestre dine tanker. Trykk på knappen under for å lære om hvordan du kan bli medlem.

Les andre sine historier og erfaring:

Min dårlige selvfølelse og manglende tro på meg selv skapte mye angst og depresjon. Jeg var mye redd og følte meg helt fastlåst, hadde ingen tro på min egen fremtid. 
 

Etter å ha jobbet intensivt med Sindre, hater jeg ikke meg selv lenger og nå kan jeg tenke på min fremtid med entusiasme og nysgjerrighet. Jeg har mer kontroll på angsten og føler meg ikke hjelpeløs lenger.
 

Arbeidet med Sindre har vært utrolig krevende, men verdt det. Jeg har fått hjelp av utallige psykologer siden jeg var 12 år og har fått mer ut av å jobbe med Sindre på 2 måneder enn alle disse årene hos psykolog. Jeg føler virkelig at jeg har fått en helt ny hverdag.

Ida Sofie Bengtsson Skott

Jeg var deprimert og utbrent. Følte meg helt motløs og var veldig frustrert med livet mitt, kjente på en indre desperasjon og så ingen håp for fremtiden.
 

Sindre hjalp meg med å vite at jeg er god nok som jeg er og finne mening i de utfordringene jeg sto ovenfor slik at jeg klarte å gjøre det beste ut av situasjonen. Jeg kunne slippe en enorm bagasje og fant troen på meg selv igjen. Jeg fikk tilbake selvtilliten, men enda viktigere en tillit til livet som har gitt meg en dyp ro.

Jeg er sikker på at jeg ikke ville nådd de samme resultatene jeg har fått gjennom arbeidet med Sindre på så kort tid - Hvis i det hele tatt. Sindre sin måte å jobbe på har vært transformerende og veldig anvendelig i hverdagslivet.

Jannicke Böhmer

Arbeidet med sindre har hjulpet meg å mestre hverdagen igjen. Sindre hjelper deg med å gå i dybden og selv om det kan virke skummelt opplevde jeg det som trygt å godt med den gode hjelpen Sindre gir.

 

Jeg hadde indre uro, bekymringer og stress som gjorde meg usikker og utrygg på meg selv. Nå har jeg en indre ro og er mer trygg i meg selv og livet generelt. Jeg har også mye lavere stressnivå og har fått gode strategier for en stressende hverdag. Jeg vet hva som er viktig for meg nå og har klarhet om fremtiden. Dette har vært revolusjonerende for meg

Linda​

Jeg kjempet med angst og depresjon i mange år. Jeg følte meg helt tappet for energi, var stressa og manglet motivasjon og livsgnist. Dette gjorde meg konstant trøtt og tiltaksløs. Jeg har prøvd mange ulike behandlinger gjennom årene, men ingenting kan måle seg med det jeg har lært hos Sindre.

 

Sindre har hjulpet meg med å komme i kontakt med meg selv igjen, noe som har gitt meg tilbake livsgnisten. Med utrolig inspirerende verktøy og metoder har Sindre hjulpet meg til en helt ny måte å tenke på og forstå menneskelig atferd.

Depresjonen er borte og angsten er ikke lenger hemmende i hverdagen. Jeg vet hva mine autentiske verdier og prioriteringer er og har fått klarhet i fremtiden min og målene mine.

Vidar Vikse​

Jeg fikk en gripende angst i det jeg følte meg utrygg på andre mennesker og relasjoner. Følte meg ute av kontroll og balanse, jeg opplevde meg selv som en negativ belastning på de rundt meg og at jeg ikke betyr noe. Jeg gikk rett i krisemodus som ødela søvn, kosthold og trening. 

 

Etter jeg startet å jobbe med Sindre har jeg ikke hatt noe angst eller angstanfall. Mine relasjoner til venner og familie er bedre og jeg har gjort konkrete tiltak mot mine egne ambisjoner. Jeg føler meg balansert og inspirert!

Maria

Jeg var alvorlig deprimert og følte at alt var håpløst. Sindre hjalp meg med å snu de vonde opplevelsene jeg hadde slik at jeg kunne se på meg selv og andre med nye øyne. Jeg har fått fred med hvem jeg er og hva jeg har vært igjennom.

 

Jeg har et klarere syn på hva jeg ønsker for livet mitt og hvordan jeg går frem mot mine mål. Jeg ser håp for veien videre og føler meg ikke deprimert lenger. Føler meg tilfreds her og nå og den jeg har vært tidligere som har gitt meg en større indre ro.

Sara louise D.

"Altfor lenge hadde jeg gått på kompromiss med meg selv, til det punktet at jeg følte jeg mistet meg selv. Jeg var sliten, deprimert, utafor, trist, energiløs og hissig.Med hjelp fra Sindre har

 jeg klart å transformere noen av de vondeste tingene og konfliktene
i livet mitt og det har ført til at jeg står sterkere i meg selv og har fått det mye bedre med meg selv.

Metodene Sindre lærer bort skaper resultater. Jeg fått en mye bedre forståelse for meg selv og andre. Jobber målrettet
med å være tro mot meg selv og har fått det godt med meg selv. Det har vært hard jobbing, men utrolig verdt det!

Janne Myrholm

Jeg opplevde angst som jeg slet med å kontrollere. Det fikk meg til å føle meg unormal, rar, usikker, redd, nervøs og unnvikende.Sindre har vært dyktig på å hjelpe meg gjennom

  timene vi har hatt ved å stille gode spørsmål og gi meg de verktøyene jeg trenger.Verktøyene jeg har lært av Sindre er meget effektive og har hjulpet meg og bearbeide angst og vonde hendelser i livet mitt.

Jeg har blitt mer bevisst på mine egne tanker og atferd og føler jeg har fått et mer balansert syn på livet.

Anders​

Hvis du lider av angst, PTSD, så anbefaler jeg Sindre fra alle terapeuter jeg har gått til.Han griper tak i det virkelige problemet og du får balanse i hodet og angsten forsvinner.

Dette er ikke en normal ''snakk med en psykolog'' økt, dette løser problemet samtidig, men vær forberedt på å jobbe.

Den eneste måten å fjerne demonene på er å møte dem og skade dem med en gang. Ikke nøl med å kontakte Sindre for en økt.
Han hjalp meg som har lidd av c-ptsd i 44 år. Ingenting er umulig

Isabella Persson

Jeg har slitt med mindreverdighetskompleks, dårlig selvtillit og angst siden jeg var 12 år.Tidligere hadde jeg negativt selvbilde og fryktet for å ta plass i mitt eget liv. Allerede etter kort tid så kjente jeg en transformasjon ta plass.

Jeg fått mindre angst, jeg er klar over mine autentiske verdier og jeg har fått bedre selvtillit.
Jeg anbefaler virkelig Sindre Jakobsen til personer som er plaget med angst og dårlig selvtillit..

Mikaela Backman​

Arbeidet med Sindre har hjulpet meg med å oppnå bedre klarhet, økt fokus og større grad av takknemlighet gjennom å nøytralisere emosjonelt ladde opplevelser fra fortiden.Anbefaler dette til alle som ønsker økt klarhet, mer energi og mer takknemlighet i livet.

William Magnor

Jeg har fått større indre ro og økt tilstedeværelse etter kurset med Sindre. Metodene Sindre fasiliterer åpner opp nye livsperspektiver som gir mange fordeler.Resultatene som det har skapt for meg er "priceless". Jeg opplevde å bryte gjennom veldig utfordrende ting
som ga meg en dyp følelse av forståelse og takknemlighet for meg selv og andre

Ingunn Svane Birkeland

Jeg hadde en del bakenforliggende traumer, jeg var i sorg, var lettere deprimert og tiltaksløs og hadde selvmordstanker.Jeg sitter i dag med en helt annen opplevelse enn tidligere. Jeg er veldig glad for at jeg valgte å få hjelp av Sindre til disse tingene.

Sindres metode og tilnærming i denne prosessen er helt unik. Jeg har prøvd veldig mye forskjellig ,
men ingenting hjalp meg, synes jeg. Sindre er veldig rolig og dyktig i sitt arbeid og han har vist en genuin interesse for å hjelpe meg.


Tusen takk, Sindre 

Linda

Jeg begynte å oppleve massiv angst etter en periode der jeg var under mye press. Denne angsten levde jeg med hver dag. i flere år og den tvang meg til å søke opp flere forskjellige behandlingsmetoder. Gjennom flere type terapier og behandlinger følte jeg fikk fremgang, men ikke på det nivået jeg ønsket.

Da jeg ble introdusert til arbeidet Sindre driver med ble dette et vendepunkt i livet mitt! Metodene Sindre presenterer har hjulpet meg å gå inn
i min egen lederrolle, få mer mening, selvtillit og viktigst av alt trygghet.

Helene Moss


© Copyrights by 2021@livsgnistakademiet.no. All Rights Reserved.