Mestre dine tanker
Transformer ditt liv


Om du tenker "Jeg har ikke nok energi til å kaste bort mer tid og penger på ting som ikke funker" - Så er dette for deg.

Bli med i Livsgnist Akademiet og bli din​

#egenlykkesmed 

Masse bra tekst om alt akuratt her

Sindre Jakobsen
Pionér og spesialist i menneskelig atferd

Vestibulm faciisis fring.

Suscipit vestibulum enim dignissim a gravida a est vestibulum tristique cursus fames nisi venenatis mus fusce.

 • Etiam tempor dictumst.

  Conubia vel consectetur a a suspendisse at a pharetra dignissim et orci dui libero arcu in consectetur parturient.

 • A urna condimentum.

  Turpis ligula ad ultricies volutpat iaculis id quis quisque neque a scelerisque justo non cum sodales.

 • Suspendisse vestibulum ante lacinia.

  Purus hac mi nascetur parturient laoreet urna interdum faucibus cubilia sem etiam et id molestie parturient.

Bli din egen terapaut

I livsgnist Akademiet vil du lære noen fundamentale prinsipper om menneskelig atferd som hjelper deg å gå fra stress til suksess - Uten åresvis med terapi!

Ta quiz og Finn feilene du gjør som blokkerer din livsgnist.

Podcast med
​Sindre Jakobsen

Hør historien til Sindre og hvorfor han gjør det han gjør i dag og hvordan han skaper så gode resultater

Min blogg

Oppdag en ny og forfriskende måte å tenke på! Les artiklene her:

 • 3 ting psykologen din ikke forteller deg om angst

  Du vet dette allerede, men det finnes mange forskjellige disipliner og fag. Faktisk så finnes det litt over 180 forskjellige “ologier”, der psykologi er en av de.
   

  Det jeg vil invitere deg til å tenke på med denne artikkelen er kunnskapen av å integrere flere disipliner for å oppnå en bedre forståelse.

  READ MORE »

 • 3 ting legen din ikke forteller deg om utmattelse

  Når du hører disse ordene, direkte eller indirekte, kjenner du hjerte vri seg. “Det er jo bare å skjerpe seg” er sikkert en setning du er vandt med, men i det øyeblikket den kommer fra utsiden treffer den som en vegring i hele kroppen, som om en bombe skulle gått av 500 meter fra deg.

   

  READ MORE »

Om Meg.


Jeg er en spesialist på menneskelig atferd, lærer og mentor for de som ønsker å finne tilbake til livsgnisten sin. Jeg har personlig vært gjennom håpløs depresjon og gripende angst og på min reise har jeg funnet helt unike måter å nøytralisere vonde følelser og mestre livet.

 

Jeg tror alle mennesker fortjener å leve med takknemlighet og livsgnist og jeg vet at alle har den muligheten. Med en helt unik kunnskap om menneskelig atferd hjelper jeg mennesker i livskriser å transformere sin bagasje til drivstoff, slik at de kan slippe tankekjøret og igjen bli forelsket i fremtiden sin - Uten åresvis med terapi.

Medlemmene våres elsker

Livsgnist Akademiet!

"Altfor lenge hadde jeg gått på kompromiss med meg selv. Med hjelp fra Sindre har jeg klart å transformere noen av de vondeste tingene og konfliktene i livet og står sterkere i meg selv."

Janne M.

"Jeg var alvorlig deprimert og følte at alt var håpløst. Sindre hjalp meg med å snu de vonde opplevelsene jeg hadde slik at jeg kunne se på meg selv og andre med nye øyne. Jeg har fått fred med hvem jeg er og hva jeg har vært igjennom."

Sara Louise D.

"Jeg kjempet med angst og depresjon i mange år. Jeg følte meg helt tappet for energi, var stressa og manglet motivasjon og livsgnist. Dette gjorde meg konstant trøtt og tiltaksløs. Jeg har prøvd mange ulike behandlinger gjennom årene, men ingenting kan måle seg med det jeg har lært hos Sindre."

Vidar V.​

"Jeg fikk en gripende angst i det jeg følte meg utrygg på andre mennesker og relasjoner. Etter jeg startet å jobbe med Sindre har jeg ikke hatt noe angst eller angstanfall. Mine relasjoner til venner og familie er bedre og jeg har gjort konkrete tiltak mot mine egne ambisjoner. Jeg føler meg balansert og inspirert!"

Maria​

[QUIZ] Gjør du en av disse vanlige feilene som dreper din livsgnist?

Ta Quiz for å finne ut hva som stopper deg fra å leve med mer livsgnist


© Copyrights by 2021@livsgnistakademiet.no. All Rights Reserved.